Online Kuchárka - zdravé a chutné recepty
"Láska prechádza cez žalúdok"
+ Pridaj recept +
  Recepty   Obľúbené recepty   Diskusia   Výpočty Výroky Potraviny Aktuality (40)
 

Bravčové azu

Náklady na prípravu:
Náklady na prípravu priemerné Náklady na prípravu priemerné Náklady na prípravu priemerné
Náročnosť prípravy:
Náročnosť prípravy priemerná Náročnosť prípravy priemerná Náročnosť prípravy priemerná
Rýchlosť prípravy:
Rýchlosť prípravy priemerná Rýchlosť prípravy priemerná Rýchlosť prípravy priemerná
Hodnotenie:
Nik ešte nehodnotil!
Celoročná sezóna
Bravčové mäso
Domáca kuchyňa
Vyprážanie

Ingrediencie

750 g bravčového mäsa, 2lyžičky horčice, štipka práškového cukru, 2 PL kečupu, 2 lyžičky mletej červenej papriky, 1 lyžička worchestrovej omáčky, olej, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, kari korenie, Rama

Postup prípravy

Kečup, horčicu, a 2 lyžice oleja dobre zmiešame, pridáme čierne korenie, kari korenie, papriku, worchester. Cibuľu očistíme, nadrobno pokrájame a rozmiešame v zmesi. Mäso pokrájame na tenké pásiky, trochu posolíme a premiešame s pripravenou zmesou. Necháme aspoň pol hodiny odležať. Na panvici rozohrejeme Ramu a mäso najprv prudko, potom mierne oprážame, kým nezmäkne. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou. Namiesto brav. mäsa môžeme použiť kuracie alebo morčacie mäso.

Rady a pomôcky od gazdinej

  • Ak robíte zemiakové placky, postrúhajte k zemiakom aj jabĺčko budú chutnejšie.
Kuchár Autor receptu: Bravčo | Dátum pridania 25. októbra 2007 | Recept vytlačiť Tlač | Pridať recept medzi obľúbené Vlož medzi obľúbené
« Predchádzajúci recept «
Malé chutné prekvapenie
» Nasledujúci recept »
Cestovina s hlivou na smotane