Online Kuchárka - zdravé a chutné recepty
"Láska prechádza cez žalúdok"
+ Pridaj recept +
  Recepty   Obľúbené recepty   Diskusia   Výpočty Výroky Potraviny Aktuality (23)
 

Americký koláč

Náklady na prípravu:
Náklady na prípravu priemerné Náklady na prípravu priemerné Náklady na prípravu priemerné
Náročnosť prípravy:
Náročnosť prípravy priemerná Náročnosť prípravy priemerná Náročnosť prípravy priemerná
Rýchlosť prípravy:
Rýchlosť prípravy priemerná Rýchlosť prípravy priemerná Rýchlosť prípravy priemerná
Hodnotenie:
dobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý bodnedobrý bodnedobrý bod
Celoročná sezóna
Ostatné múčniky
Domáca kuchyňa
Pečenie

Ingrediencie

200 g hladká múka, 125 g margarín, 3 lyžice vody, soľ, 1/2 kg jabĺk, škorica, cukor, krupicová múka

Postup prípravy

Z ingrediencií spracujeme cesto a necháme odstáť v chladničke na 10 minút. Potom cesto vyvaľkáme a uložíme naň postrúhané jablká. Vrch posypeme škoricou, cukrom, krupicovou múkou a dáme piecť asi na 40 minút.

Kuchár Autor receptu: Edita | Dátum pridania 6. mája 2006 | Recept vytlačiť Tlač | Pridať recept medzi obľúbené Vlož medzi obľúbené
« Predchádzajúci recept «
Horčica z cukiny
» Nasledujúci recept »
Jablkový lekvár