Online Kuchárka - zdravé a chutné recepty
"Láska prechádza cez žalúdok"
+ Pridaj recept +
  Recepty   Obľúbené recepty   Diskusia   Výpočty Výroky Potraviny Aktuality (40)
 

stroganov hovädzí

Náklady na prípravu:
Náklady na prípravu priemerné Náklady na prípravu priemerné Náklady na prípravu priemerné
Náročnosť prípravy:
Náročnosť prípravy priemerná Náročnosť prípravy priemerná Náročnosť prípravy priemerná
Rýchlosť prípravy:
Rýchlosť prípravy pomalá Rýchlosť prípravy pomalá Rýchlosť prípravy pomalá
Hodnotenie:
dobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý boddobrý bodnedobrý bodnedobrý bod
Celoročná sezóna
Hovädzie mäso
Domáca kuchyňa
Varenie

Ingrediencie

Na 1kg mäsa: Hovädzie zadné, olej , worcesterová omáčka, sójová omáčka, vegeta, horčica, kečup, čierne korenie

Postup prípravy

Večer pred varením:

Mäso umyť v studenej vode a nakrájať na rezance (cca 1cm x 1cm x 2.5 cm)

Dať mäso do kastróla

Mäso zaliať olejom aby bolo celé zakryté

Dať kečup 1 pol. lyžicu

Takmer polku lyžičky pepru

Plnú lyžičku vegety

Pol lyžičky horčice

(kávová lyžička o ktorej sa píše je skôr väčšia)

2 lyžičky sójovej omáčky

4 lyžičky worčestrovej omáčky

Zľahka premiešať a dať do cladničky.

Ráno v deň obeda kedy bude stroganov:

Vyberať mäso z chladničky asi o deviatej

Keď je sporák plynový, položiť naň liatinovú plotňu a na miernom ohni variť.

Hrniec od začiatku varenia zakrytý

Občas premiešať aby neprihorelo

Okolo dvanástej by už malo byť mäso mäkké

Kuchár Autor receptu: Gabi | Dátum pridania 24. februára 2007 | Recept vytlačiť Tlač | Pridať recept medzi obľúbené Vlož medzi obľúbené
« Predchádzajúci recept «
Perník
» Nasledujúci recept »
Pstruh so zelenou petržlenovou vňaťou